Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig med forespørgsler eller spørgsmål på mette@mettejunker.dk, eller ved at benytte dig af kontaktformularen nedenfor.
Du kan evt. også læse om min persondata politik nedenfor. 

Kontaktoplysninger

Mette Junker
Tlf. 51904590
mette@mettejunker.dk

Adresse
Sankt Markus Alle 4
1922, Frederiksberg C

Send en besked til Mette

 

 

Mette Junkers persondatapolitik - GDPR

Senest opdateret: marts 2020

Formålet med Mette Junkers persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler, behandler og beskytter personoplysninger.
Vores ambition er at tydeliggøre, hvilke oplysninger vi behandler, og har databehandleraftaler med de underleverandører, der behandler vores persondata. 

 

E-mail med særligt personfølsomme oplysninger

Vi opfordrer til, at du, så vidt det er muligt, ikke sender særligt personfølsomme oplysninger til os på e-mail. Ring til os eller kig forbi og giv os oplysningerne.

 

Nyhedsbrevmodtager

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev giver du dit samtykke til, at vi indsamler dit navn og e-mailadresse, så vi kan sende vores nyhedsbrev til dig. Vi beder dig bekræfte din tilmelding for at sikre, at du er den rigtige modtager, og i alle udgaver af nyhedsbrevet kan du afmelde dig eller korrigere dine kontaktoplysninger.

Vi sender sine nyhedsbreve via MailChimp, der er certificeret efter EU-U.S. Privacy Shield Framework.

 

Dine rettigheder

Når dine personoplysninger er registreret hos Mette Junker, har du en række rettigheder, som Mette Junker kan hjælpe dig med at varetage.

Du kan kontakte Mette Junker og få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Ligesom du kan få berigtiget eventuelle forkerte eller mangelfulde personoplysninger.

Du kan også kontakte os, hvis du ønsker, at vi skal slette dine personoplysninger, at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, eller hvis du ønsker at gøre indsigelse mod Mette Junkers behandling af dine personoplysninger.

Du kan endvidere kontakte Mette Junker, hvis du ønsker at udnytte din ret til dataportabilitet.
Når vi behandler personoplysninger, baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. For at tilbagekalde dit samtykke til vores behandling af dine personoplysninger, bedes du kontakte os.

 

Kontaktoplysninger

Mette Junker kan som dataansvarlig altid kontaktes med spørgsmål angående vores behandling af dine personoplysninger og ovenstående persondatapolitik:

Mette Junker

Sankt Markus Allé 4, 1922 Frederiksberg C

E-mail: mette@mettejunker.dk

Telefon: 51 90 45 90 

 

Klageret

Ønsker du at klage over vores behandling af personoplysninger, kan du sende klagen på ovenstående mail, og vi vil hurtigst muligt behandle den. Du har også ret til at klage til Datatilsynet over Mette Junkers behandling af dine personoplysninger. For yderligere information om hvordan du klager til datatilsynet henvises du til www.datatilsynet.dk