Mette JunkerHjertelig velkommen til mit univers.
Jeg ELSKER at gøre en forskel og det mit hjerte banker for er, at DU skal føle en mening med livet og vide, at du er lige som du skal være. Jeg vil elske at gå ved din side som din mentor, motivator og coach og mit ypperste formål er at sætte dig fri af begrænsninger og fejlagtige indre programmer, som hindrer dig i at være den bedste udgave af DIG.

Det betyder ikke noget for mig om du er barn, ung eller voksen. Jeg tror vi alle har brug for at blive set og hørt som den vi er. Jeg tror på, at vi alle er her med et formål og alle har nogle livslektier vi skal lære. Så når livet er lidt øv bøv, så tror jeg på at vi er ved at lære en lektie i Livets Skole. Altså at modgang er lig med muligheder.

Jeg arbejder med mine klarfine sanser og evner at se sammenhænge som er sløret for det rationelle sind.

Jeg elsker at invitere dig ind i dit hjerte og sætte dig i kontakt med din indre visdom, styrke og kærlighed. I hjertet føler du dig aldrig alene og i hjertet finder du alle de ressourcer, som du søger udenfor dig. I hjertet giver du aldrig op, her finder du meningen med tingene og fortsætter mod målet, fordi du ikke kan lade være.

 

Hvor kommer jeg fra?

Jeg er selv vokset op i en familie med masser af kærlighed og tryghed, men jeg har ikke altid følt mig set og hørt, som den jeg er. Jeg har brugt det meste af mit liv på at finde ind til min kerne og tro på, at jeg er lige som jeg skal være. Jeg har aldrig rigtig følt mig som en del af fællesskabet og har nok også følt mig anderledes. Jeg har altid haft et rigt indre liv og er drevet af gøre verden til et bedre sted at være. Jeg har altid troet på, at der er mere mellem himmel og jord, jeg glemte dog at bruge det i en ret så stor periode af mit liv, men et overfald i London i 2001 blev et vendepunkt i mit liv og startede min fantastiske indre rejse, hvor jeg igen fik kontakt med min intuition og MIG SELV.

Jeg ser tilbage på mit overfald som en universel gave. Om end det liiiiige tog lidt tid, før jeg kom dertil. Jeg tør slet ikke tænke på, hvor jeg var havnet, hvis det ikke var sket. Jeg var fuldstændig frygtløs og målrettet og drevet af at nå helt til tops som kvindelig valutadealer i London. Jeg havde meget dårlig kontakt med mig selv og gav den fuld gas i nattelivet og levede mildest talt af alkohol og junkfood og fik alt for lidt søvn.

Jeg er født d. 25. december 1974 og er lykkelig gift med Peter, som jeg mødte i en alder af 22 år. For mig var det absolut kærlighed ved første blik, og jeg er dybt taknemmelig for den rejse vi har været på sammen både personligt og professionelt.  Vi har sammen skabt Body Mind Academy (siden 2004), som har været en kæmpe udviklingsrejse både for os selv og vores familie, men også for masser af børn, unge, voksne og familier.

Jeg er pavestolt af vores to børn Niklaz (f. 2004) og Viktoria (f. 2007), som ej heller passer perfekt ind i samfundets kasse. De har lært mig SÅ meget og lærer mig stadig en masse omkring mig selv og det at være mor, nok det vigtigste job af dem alle og det sværeste efter min mening. Jeg er taknemmelig for og stolt af, at de på hver deres måde udlever det de brænder for uden begrænsninger.

 

Mit CV

Jeg er matematisk student og tog herefter en 1 årig HHX fordi jeg stadig ikke vidste, hvad jeg ville med mit liv. Jeg blev elev i Danske Bank, fordi det nok var meget fornuftigt, men jeg kunne tydeligt mærke, at jeg ej heller passede ind i den kasse. Det som reddede mig var, at jeg havde en fantastisk chef, som havde set mig. Han fik mig til at holde ud og jeg færdiggjorde min elevtid og startede op som markedsføringsmedarbejder i banken, da jeg var god til at sælge og motivere. Jeg fik hurtigt mere ansvar, men følte stadig ikke jeg havde fundet min plads. Jeg var ikke glad indeni og drænet for energi.

Jeg kom til samtale i Danske Markets som var en oplevelse i sig selv og blev ansat på min frækhed, absolut ikke på mine evner. Jeg kæmpede mig til anerkendelse og respekt i en mandsdomineret verden, hvor alting gik hurtigere end hurtigt og fik trænet mine intuitive og relationelle evner i en kultur, hvor den stærkeste overlever.

Jeg blev udstationeret til London, og fik endelig oplevelsen af, at jeg var rigtig god til noget. En sen nattetime fik jeg en brat opvågning, da jeg blev overfaldet bagfra af en stor mørk mand. Herefter var jeg bange for alt hvad der kom bagfra, alle mørke mænd, hvide kondisko og mørke generelt, og mit liv blev i den grad begrænset. Det var starten på en indre rejse, som førte mig til frihed.

Jeg blev uddannet Zoneterapeut, medicinsk akupunktur, Reiki healer, Theta healer, orthomolekylær mediciner, kostvejleder og Certificeret Lifesuccess Coach og tog en masse weekendkurser indenfor alternativ behandling. Jeg følte jeg var på en mission og havde en hel naturlig interesse i at forstå, hvordan sindet var bygget op, og hvordan vores tanker og følelser er styrende for vores handlinger, adfærd og resultater for også at kunne sætte mig selv fri.  Jeg har hele vejen igennem været beriget med fantastisk dygtige mentorer og samarbejdspartnere ved min side herunder Canadiske Filosof og mentor Bob Proctor, Finn Jørgensen, Gina Asbjerg, Sally Walker, Kirsten Bruun, Line Sakstrup, Zennie Bonde Mogensen, Pia Nissen Tylak og mange mange andre, som har øset ud af deres viden, fordi de har troet på OS og MIG og jeg har troet på DEM.

 

Det blev til…

 • Opstart af klinik i 2004, hvor jeg til dato har haft flere tusinder igennem mine hænder både børn, unge og voksne.
 • Vores egen mentor uddannelse Energibevidst Lederskab (tidl. Livsmentoren), hvor vi primo 2020 starter hold nr. 21 op.
 • Kidz Academy – et 8 ugers forløb, hvor vi styrker børns selvværd, fællesskab og trivsel.
 • Tal ordentligt Familiecamps i samarbejde med Call me, hvor vi ultimo 2017 har haft mere end 350 familier igennem vores program.
 • Flere Trivselsforløb – Du er unik – ude på skolerne.
 • Mere end 10 Kidz børnecamps.
 • Mine egne motivationsshows Luft under Vingerne for 100+ mennesker.
 • Et netværk for både børn (Kidz Society) og voksne (Body Mind Society), så man kan være i et stærkt fællesskab og vedvarende træne sine mentale og spirituelle muskler.
 • Retreats til bl.a. Sri Lanka, Ibiza (starter op i efteråret 2018) og Møn.
 • Masser af workshops
 • Og en MEGA spændende rejse mod at fylde Royal Arena i 2020 til et transformerende motivationsshow