Tak for din tilmelding.

Det er med stor glæde, at vi kan byde netop DIG velkommen til vores unikke online fællesskab Soul Work Community.

Du vil i nærmeste fremtid modtage din lækre velkomstpakke med posten.

I pakken finder du:

 1. Workbooken Den Magiske Manual til mere (selv)kærlighed, overflod og mening. Den magiske Manual, som er en 120 siders Workbook, er bygget op omkring 15 dybdegående spørgsmål, som gør dig bevidst om dine uhensigtsmæssige mønstre, og lærer dig, hvordan du via enkle øvelser til krop, sind og sjæl kan skabe den hverdag og det liv, som du ønsker dig. 
 2. Et smukt unisex armbånd håndlavet og produceret på Bali fra Soulful Culture til at minde dig om DIN personlige rejse.
 3. 10 lækre postkort med unikke budskaber, som hjælper dig med at holde fokus på det vigtigste i en travl hverdag. 

På søndag d. 21. juni bliver du lukket ind i vores lukkede Facebook gruppe, hvor de eksistrende medlemmer glæder sig til at byde dig velkommen ombord.

Det er slut med at gå vejen selv, vi går den SAMMEN – vi styrker hinanden, hepper på hinanden og løfter hinanden i en synergi, som er umulig at skabe på egen hånd.

I Soul Work Community har du mulighed for at træne dine spirituelle og mentale muskler 24/7, så du kan være den bedste udgave af dig selv. 

Jeg vil gøre alt for at motivere dig, så du finder mod til at udvide din komfortzone og føre DET til handling, som du DYBEST set ønsker dig.

ALT DETTE HAR DU ADGANG TIL I SOUL WORK COMMUNITY

 • Hver mandag - fredag kl. 06,15 starter vi dagen op med 10 -15 minutters LIVE Morgen Motivation, som giver dig et positivt og motiverende afsæt til både krop og sind, og sørger for, at du er KLAR til en ny dag. Du kan se optagelsen når som helst på replay, da den bliver gemt i gruppen.
 • 24/7 adgang til en helt unik træningsplatform med:
  • Lækre Guidede Meditationer.
  • Spændende Podcasts med kloge ord og indsigter fra spirituelle ledere og Soul Worker kollegaer.
  • Energiredskaber som lader dit indre batteri op og holder dig i flow.
  • Den Magiske Manual både som wordformat og lydbog. Den Magiske Manual er en 120 siders workbook med 15 nøgleopgaver, som du kan reflektere over igen og igen uanset, hvor du er i livet, og som vil føre dig til større og større personlig frihed. 

   

  • Vores populære SOUL WORKER LOUNGE, som er åben 2 gange om måneden. 

   I Soulworker loungen mødes vi i vores online møderum i en times tid og deler indsigter og oplevelser. Mette starter Loungen op med et relevant tema, og du kan deltage i snakken eller være med på sidelinjen lige som det passer dig.  

   Du kan få besvaret alle de spørgsmål du end måtte have på hjerte ift. emnet eller livet og modtage inspiration og øvelser, som kan gøre din hverdag endnu mere meningsfuld. 

    

   

  Kærlig hilsen og på glad gensyn fra

  Mette